Logo
Címlap
Alapító tagok
Célkitűzések
Aktivitások
Sajtó
Kapcsolat
cím
 
 
 
 
 

Meghívó

Tisztelt Kollégák! Hölgyeim és Uraim!

A "Szolnok Szívügyünk" Alapítvány és a Magyar Hypertonia Társaság Szolnoki Decentruma nevében szeretettel meghívjuk Önt a soron következő IX. Szolnoki Hypertonia Nap tudományos konferenciára.

A széles körben jól ismert nemzetközi és hazai módszertani eljárások, valamint a hatékony gyógyszeres fegyvertár ellenére Magyarországon változatlanul a szív- és érrendszeri betegségek jelentik a vezető halálokot.

Alapítványunk fő célja a régiónkban élő szív- és érrendszeri betegségekben szenvedő betegek lehetőség szerinti mind teljesebb ellátása, az ellátás színvonalának folyamatos javítása. Hazánkban az elmúlt időszakban örvendetesen fejlődött az akut kardiológiai koszorúér ellátás, a primer PCI rendszerének kialakítása. A szekunder prevenció a koszorúér betegség megelőzése a fő rizikótényezők a hypertonia, dyslipidaemia, diabetes és metabolikus szindróma felderítése, ellátása azonban még továbbra is az egyik legnagyobb kihívást jelenti valamennyi orvosnak, asszisztensnek, az ellátásban résztvevőnek.

Büszkén állíthatjuk, hogy Szolnokon az elmúlt években kialakult a kardiovaszkuláris ellátás teljes spektruma: a primer prevenciótól kezdve az akut invazív ellátáson keresztül, a szekunder prevencióig és rehabilitációig. Mindezek ellenére nem gondoljuk, hogy maradéktalanul elégedettek lehetünk és nincs több tennivalónk. A "Szolnok Szívügyünk" Alapítvány és a Hetényi Géza Kórház Kardiológiai Centrumának tudományos tevékenysége hűen tükrözik az ellátásban nyújtott sokrétű feladatokat. A mostani konferencia fő célja, hogy az érdeklődő szakmai közönségnek lehetőséget nyújtson tudása, ismeretei felújítására, egyebek mellett az új európai hypertonia guideline közvetlen megismerésére.

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel és szeretettel hívjuk Önt jelen alkalommal, Szolnok belvárosába. A téma iránt érdeklődőknek és minden kedves résztvevő számára kívánok hasznos ismeretszerzést, kellemesen eltöltött napot Szolnokon.

Dr. Herczeg Béla

"Szolnok Szívügyünk" Alapítvány

Programfüzet

Programfüzet letöltése pdf formátumban ( 381 KB ) ITT

program1 program2 program3 program4

Sajtó megjelenések

Új Néplap - Grátisz - 2013.11.15. - Teljes cikk letöltése pdf formátumban ( 464 KB ) ITT

press

Galéria

042.JPG 043.JPG 044.JPG 045.JPG 049.JPG
053.JPG 055.JPG 058.JPG 063.JPG 064.JPG
067.JPG 068.JPG 071.JPG 073.JPG 078.JPG
099.JPG 105.JPG 109.JPG 115.JPG 117.JPG
120.JPG 121.JPG 122.JPG 123.JPG 127.JPG
131.JPG 135.JPG
Logo