Logo
Címlap
Alapító tagok
Célkitűzések
Aktivitások
Sajtó
Kapcsolat
 
 
 
 

Meghívó

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

A Szolnoki Kardiológiai Centrum képalkotó diagnosztikai lehetőségei - elsősorban a szívultrahang vizsgálati kapacitás - 2015. év végére jelentősen meggyengültek. A rendelkezésre álló készülékek egy kivételével a természetes amortizáció folytán elavulttá váltak, kiöregedtek. A korszerű, színvonalas hétköznapi betegellátás megnyugtató szervezhetősége miatt egyre sürgetőbbé vált egy új echocardiográfiás készülék beszerzésére. A kórházfenntartó ebben az időszakban nem tudott pályázati támogatást vagy egyéb forrást biztosítani. Ezért merült fel annak a lehetősége, hogy az Alapítvány a régió jelentősebb ipari cégeinek, ill. elsősorban Szolnok Város Önkormányzatának a segítségét kérje, és így gyűjtsön össze kb. 20 millió Ft-ot a készülék megvásárlásához. Szalay Ferenc polgármester úr a program élére állt és személyesen, befolyását, ismertségét latba vetve sokat tett azért, hogy a pénzt sikerüljön összegyűjteni.

A szerencse is ránk mosolygott, mert egy másik közbeszerzési eljárás sikertelensége miatt "bennragadt" Affiniti 70-es készüléket kínáltak megvásárlásra, igen kedvező áron, részletfizetési lehetőséggel. Az Alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy él a lehetőséggel és megvásárolja a készüléket.

A megvásárolt Affiniti 70 echocardiográf (szívultrahang) készülék alkalmas a legkülönbözőbb szívbetegségben szenvedő betegek vizsgálatára, beleértve a legnehezebb technikai kihívásokat is. A rendszer kiemelkedően jó kép minőséget biztosít, kiváló ergonómiai és mozgathatósági feltételek mellett. Az ún. PureWave technológia kivételes szintű részletességgel és kontraszt felbontással, magas frekvenciával képes áthatolni a vizsgált páciens mellkasán, így a legbonyolultabb kihívások megoldása mellett, a mindennapi gyakorlatban is magas színvonalon, kiválóan hasznosítható.

Megbízhatóan használható a legkritikusabb állapotú akut betegek esetén is, kiválóan segíti a döntéshozatalt. Néhány perc alatt döntés helyzetbe képes hozni még a nem tapasztalt vizsgálót is.

A nélkülözhetetlen eszköz megvásárlása példaértékű összefogás keretében valósult meg, ezért szeretnénk köszönetet mondani:

• elsősorban és kiemelten Szalay Ferenc polgármester úrnak és Szolnok Város Önkormányzatának

• Dr. Bischof Zsolt gyárigazgató úrnak (Béres Rt.)

• Ferenc Gábor vezérigazgató úrnak (AC-DC Logisztikai Park Zrt.)

• Jens Hoffman és Dunai Zoltán Gergely ügyvezető igazgató uraknak (Stadler Szolnok Kft.)

• Lehoczky György ügyvezető igazgató úrnak (Szolnok Aszfalt Kft.)

• Lits László és Papp László ügyvezető igazgató uraknak (NHSZ Kétpó Kft.)

• Rózsa József ügyvezető igazgató úrnak (Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.)

• Szíjj László tulajdonos úrnak (Duna Aszfalt Kft.)

• Zakar József tulajdonos úrnak (Zakar és Társa Kft.)

Dr. Herczeg Béla

titkár

Szolnok Szívügyünk Alapítvány

Sajtó megjelenések

Újságcikk:

Új Néplap - 2016.06.21. - Teljes cikk letöltése pdf formátumban ( 315 kB ) ITT

press

Galéria

DSC_8734.jpg DSC_8746.jpg DSC_8757.jpg DSC_8760.jpg DSC_8763.jpg
DSC_8767.jpg DSC_8768.jpg DSC_8770.jpg DSC_8778.jpg DSC_8784.jpg
DSC_8786.jpg DSC_8787.jpg DSC_8791.jpg DSC_8793.jpg DSC_8794.jpg
DSC_8797.jpg
Logo